Sajtóközlemény fejlesztésről: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00899

Modernizációs fejlesztések megvalósulása a GÉP-LIGET Kft.-nél

2022/06/14

GÉP-LIGET Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 67,98 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt keretében az út, autópálya építése tevékenységre irányuló fejlesztés valósul meg a szolgáltatás színvonalának emelése és kapacitásainak bővítése, valamint a vállalkozás magas szintű digitalizációjának megteremtése által. A projekt Széchenyi Terv Plusz program, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című program keretében valósul meg.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, melynek kezdő dátuma 2021.11.04., tervezett befejezése pedig 2023.11.03. A beruházás megvalósítási helyszíne 6041 Kerekegyháza, Fő utca 46. szám, 703 hrsz. alatt található.

Az elnyert 67,98 millió forint európai uniós támogatás segítségével a Társaság három darab magas technológiai színvonalat képviselő eszközzel fejleszti és bővíti meglévő vállalkozását az út, autópálya építése területen. Az elnyert támogatás továbbá megfelelő alapot biztosít a megrendelői kör bővítéséhez, az építőipari tevékenység működtetéséhez, és egyidejűleg az információs technológia-fejlesztés is megvalósul.

A fejlesztés eredményeként a Társaság két különböző kivitel szerinti JCB 110W Hydradig típusú gumikerekes kotrógép segítségével képes ellátni Kerekegyháza és Bács-Kiskun megye területén a folyamatosan növekvő út, autópálya építésre irányuló munkafolyamatokat. A Dell Inspiron 3511 i7 notebook segítségével lehetőség nyílik a back office korszerű digitalizációjához.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 12 darab munkahelyet tud megőrizni, illetve munkavállalóinak képzés és tanácsadás igénybevételével biztosítani a szakmai fejlődés lehetőségét. A stratégiai és üzleti tervezéshez kapcsolódó tanácsadás a vállalkozás hosszútávú működéséhez szükséges stratégia megalkotásához járul hozzá, továbbá az információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés megfelelő alapot biztosít a projekt keretein belül beszerezett digitális eszköz szakszerű és optimális kezeléséhez.

A projektről bővebb információt a https://gepliget.hu/ oldalon olvashatnak.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00899

További információ kérhető:

Szecsődi György, ügyvezető

Mobil: 06-30-210-1123

E-mail: szecsodesign@gmail.com